۱۰.۱۰.۹۲

سال ۲۰۱۳، سالی‌ که آنارشی در رابطه با پوشاک، رنگ و تکنولوژی حکمفرمایی کرد

اختراعات احمقانه سال ۲۰۱۳ که مانند دیگر اختراعات احمقانه غربی‌ها باعث بوجود آمدن سونامی سرطان و بیماری‌های ناشناخته شده که کشنده انسان‌ها و موجودات کره زمین است و اکوسیستم دنیا را از چرخش طبیعی خارج ساخته و دنیایی سراسر مصنوعی و ناسالم را بوجود آورده است.
سال ۲۰۱۳، عرصه اختراعات و اکتشافات تازه در زمینه‌های مختلف بود که دنیای مد و پوشاک نیز از آن بی‌بهره نماند و اختراعات عجیبی را در این زمینه رقم زد.


۱. اتاق پرو مجازی


یکی از شرکت‌های طراحی لباس، مشکل پرو کردن لباس‌ها را حل کرد و با اختراع مانیتوری متصل به یارانه، امکان انتخاب طرح، رنگ و مدل لباس و پرو کردن آن بدون پوشیدن را برای خریداران فراهم کرد. به این ترتیب خریدار، بدون آن که لباس را به تن کند، خود را در آن لباس در مانیتور می بیند و رنگ‌ها و مدل‌های مدنظر خود را با اشاره دست تغییر می دهد.

۲. دست مصنوعی تزیین شده


یک مجسمه ساز به نام "سوفی الیویرا"، دست هایی مصنوعی طراحی کرد که به قطعات ظریف و زینت‌ها و نقاشی هایی آراسته شده و آن را واقعی جلوه می دهد. استفاده از این گونه دست‌ها به افراد معلول بر پنهان ماندن معلولیتشان در جامعه کمک می کند.

۳. کُتِ با احساس


رنگ این کت، بر اساس احساس شخصی که آن را به تن دارد، تغییر می کند. کار بر روی این کت را آزمایشگاه "سنسوری" به عهده داشت، این کت به گونه‌ای است که از روی رنگ آن، می توان احساسات صاحب آن را حدس زد.

۴. کیف شارژ کننده



یکی از اختراعات، کیفی برای تلفن همراه بود که "اوری پیرس" نام گرفت. این کیف که برای حمل موبایل طراحی شده، دارای قابلیت شارژ تلفن همراه تا حد ۱۰۰ درصد است و می تواند مشکل تمام شدن شارژ تلفن همراه در اماکنی که به برق دسترسی نیست، را حل کند.



۵. عینک گوگل

شرکت گوگل، عینکی هوشمند اختراع کرد که می توان با استفاده از آن، تنها با بستن پلک، عکس گرفت و عکس گرفته شده به صورت هوشمند، در حافظه عینک ذخیره می شود. اختراع این عینک جنجالی بر سر احتمال سوء استفاده از آن و نقض حریم خصوصی اشخاص بدون اطلاع آن‌ها را سبب شد.

۶. کفش مسطح


دانشجویان آموزشکده برات، کفشی طراحی کردند که با فن آوری چاپ سه بعدی ساخته شده است. این کفش از یک قطعه تشکیل می شود که می توان به راحتی آن را تا کرد و در یک پاکتنامه گذاشت، آن گاه دوباره آن را بیرون آورد و بازسازی کرد.

۷. بازار مجازی پوشاک مستعمل (تاناکورا)


یکی از پایگاه‌های اینترنتی بازاری مجازی ایجاد کرد که مردم بتوانند در آن، لباس‌ها و کفش‌های مستعمل و استفاده شده خود را بدون نیاز به پرداخت پول، تعویض کنند. هدف از تشکیل این بازار، کمک به مردم برای خلاص شدن از لباس‌های مستعمل، بدون دور ریختن آن‌ها اعلام شده است.

۸. کلاه گیس هوشمند

شرکت سونی، کلاه گیسی حاوی حسگر طراحی کرد که امواج صادر شده از مغز و فشار خون را می سنجد. این حسگرها، چندین ویژگی دیگر نیز دارند، به عنوان مثال می توانند به نابینایان برای پیاده روی بدون نیاز به دیگران کمک کنند. این حسگرها قابل اتصال به اینترنت وای فای و بلوتوث هستند و می توان آن‌ها را به رادیو یا بازی‌های مجازی نیز وصل کرد.

منبع

هیچ نظری موجود نیست: