۴.۶.۹۴

به تلافی برچیده شدن موشک‌های پاتریوت از طرف آلمان، ترک‌های داعشی مقیم آلمان شروع به حمله به آلمانی‌‌ها کردند


یورو نیوز مینویسد:

دفتر حزب سوسیال دموکرات آلمان روز سه شنبه و در پی تهدید به بمبگذاری از سوی افراد ناشناس تخلیه شد. ( احتمالا ترک‌های مقیم این کشور که اکثرا تروریست‌های ترک داعشی با پتانسیل هستند و اینرا بهانه قرار داده تا انتقام ترکی‌ خود را که در رابطه با برچیدن موشک‌های پاتریوت از کردستان اشغالی که از طرف آلمان در هفته گذشته صورت پذیرفت، گرفته باشند) مسئولان این حزب همچنین از دریافت نامه‌های تهدیدآمیز با مضامین نژادپرستانه خبر می دهند.

به گفتۀ دبیرکل این حزب، این تهدیدات پس از بازدید زیگمار گابریل، رئیس این حزب از کمپ پناهجویان در شهر هیدنو آغاز شده است.

یاسمین فهیمی، دبیر کل حزب سوسیال دموکرات می گوید: «صرف نظر از این بمب، ما طی ۲۴ ساعت گذشته ایمیل‌های نژادپرستانۀ زیادی را با محتوای جنایی دریافت کرده ایم که همه آنها به پلیس گزارش شده است. ما فکر می کنیم این [تهدید] بمبگذاری نیز در ادامۀ همان خشونت و نفرت صورت گرفته است.»


زیگمار گابریل، رئیس این حزب روز دوشنبه و در دیدار خود از اردوگاه هیدنو، با بیان اینکه «حمله کنندگان به مهاجران این اردوگاه از شهروندان آلمان نیستند» تاکید کرده است از مواضع خود در مورد مهاجران عقب نشینی نمی کند.

تهدید به بمبگذاری دفتر حزب سوسیال دموکرات آلمان در برلین در حالی صورت می گیرد راست گرایان افراطی ( ترک‌های تروریست داعشی در لباس افراطیان راست گرای آلمانی )در این کشور به حملات خود علیه مهاجران ( که اکثرا اهل سوریه هستند )افزوده اند. روز سه شنبه، یک ورزشگاه قدیمی که قرار بود به طور موقت به محل اسکان مهاجران اختصاص داده شود در نزدیکی برلین دچار آتش سوزی شد.

قرار است روز چهارشنبه، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان برای بازدید از اردوگاه مهاجران به این شهر سفر کند. رئیس جمهوری این کشور نیز صبح روز چهارشنبه برای دیدار با پناهجویان و آگاهی از شرایط آنها، از یک کمپ مهاجران در برلین بازدید خواهد کرد. ( ترک‌ها تصور میکنند، میشود آلمان را نیز مانند قبرس و یونان و ایران به خاک سیاه نشاند و در این کشور‌ها آنقدر عملیات تروریستی براه انداخت و به اقتصاد آلمان لطمه زد، بنابر این در لباس نئونازی‌ها فرو رفته و آنان را تقویت میکنند و از کانال آنان به آلمان لطمه میزنند)

همزمان با شدت گرفتن واکنش نئونازی‌ها علیه مهاجران، برلین اعلام کرده است اخراج پناهجویان سوری به اولین کشور ورودی آنها در اتحادیۀ اروپا را متوقف می کند. بیشتر این مهاجران از یونان یا ایتالیا وارد آلمان می شوند و بر طبق قوانین مهاجرتی اروپا، اگر این مهاجران در اولین کشور به عنوان پناهجو ثبت نام شده باشند و از آنها اثر انگشت گرفته شده باشد، نمی توانند در کشور دیگری از اتحادیۀ اروپا مجددا درخواست پناهندگی کنند.

به گفتۀ مقامات آلمان، این کشور در سال ۲۰۱۵، با بیش از ۸۰۰ هزار پناهجو روبرو خواهد بود که نسبت به سال گذشته، چهار برابر افزایش نشان می دهد.