۲۶.۳.۹۴

گلدا مایر و مارگارت تاچر الگوی زن مصری!


صلح بین اسرائیل و اعراب زمانی رخ میدهد که اعراب بیشتر از نفرتی که بما دارند به کودکانشان عشق بورزند . گلدا مایر

وقتی کشور دست بیگانگان باشد, دشمن میرود جز قهرمانان آن کشور و تصویرش بنمایش گذاشته میشود ! کشور مصر که دچار سرنوشتی مانند ایران شده است, یعنی اخوانی ها و یا بازوی جنایت کار انگلیس با خدعه و مکر در لباس دوست و باسم ملی میهنی و السیسی در راس امور مصر قرار گرفته اند و دقیقا مانند ایران ملت را در خواب غفلت فرو برده و بنام آنان هر عقب ماندگی و ذلتی را به خوردشان میدهند, و درست مانند ایران گاهی اینجا و آنجا بر اثر اشتباه و یا ناخودآگاه خود را لو میدهند, در نمایشگاهی که برای معرفی زنان پیشرو در قاهره برگزار شده بود , تصویری از نخست وزیر اسرائیل را بعنوان الگو و نماینده زن پیشرو برای زنان مصر بنمایش گذاشتند ! یعنی ملت آنچنان در خواب است که میشود اینچنین با آنان شوخی کرد و خندید !!!




پایگاه خبری العالم، مینویسد :
عکس گلدامایر در نمایشگاه زنان مطرح جهان در مصر!
عرضۀ عکس "گلدا مایر" نخست وزیر اسرائیل در سال ۱۹۷۳، در نمایشگاهی در روستای فرعونی در قاهره، بعنوان یکی از ۷۰زنِ پیشروی جهان، خشم مصری ها را برانگیخت.


گلدا مایر، در زمانِ جنگ مصر و اسرائیل ، عهده دار نخست وزیری این کشور که در زمان قاجار ها از ایران جدا شد بود، اما با این حال برگزار کنندگان نمایشگاه، عکس او را در میان عکس زنانی از قبیل جیهان سادات همسر محمد انور سادات رئیس جمهوری پیشین و سوزان مبارک همسر محمد حسنی مبارک رئیس جمهوری اسبق مصر و ملکه رانیا همسر انگلیسی خلیفه کنونی اردن که باز در زمان قاجار ها از ایران جدا شد عرضه کرده اند.

اما بازدید کنندگان از نمایشگاه و رسانه های محلی، به این تصویر اعتراض کرده و برداشتن آن را از نمایشگاه خواستار شدند. مسئولان روستای فرعونی، در واکنش به این درخواست ها، نیم ساعت بعد از افتتاح نمایشگاه، عکس مقام اسبق اسرائیل ، را از نمایشگاه برداشتند و هنگام برداشته شدنِ آن، صدای شعار مردمی که "زنده باد مصر" سر می دادند، در سالن شنیده شد.

در این میان، پایگاه های ارتباط اجتماعی به این موضوع پرداختند و شماری از نویسندگان و روزنامه نگاران درباره آن مطلب نوشتند.

"فریده الشوباشی" نویسنده مصری در صفحه تویتر خود نوشت: تا حد جنون، عصبانی هستم. عکس گلدا مایر را در میان عکس زنان پیشرو در روستای فرعونی قرار داده اند. این یک رسوایی است.

"عادل سلیمان" کارشناس نظامی نیز در پستی بر روی تویتر نوشت: عرضه این عکس در مصر، و نه در تل آویو، به مثابۀ نادیده گرفتن هوشیاری ملت است.

"مجدی الزیات" مدیر روستای فرعونی، به خبرگزاری آناتولی گفت: این اشتباهِ برگزار کنندگانِ نمایشگاه است و ربطی به مسئولان روستای فرعونی ندارد. ما متوجهِ عنوانِ درج شده زیرعکس نشدیم و شجاعتِ آن را داریم که به خاطر این اشتباه عذرخواهی کنیم و تاکید می کنیم که هیچگونه رویکردی در این زمینه وجود نداشته و مساله، صرفا یک اشتباه بوده است.

گلدا مایر، در سال ۱۹۷۴، یعنی یک سال پس از جنگِ مصر و اسرائیل ، از پستِ خود استعفا داد.







هیچ نظری موجود نیست: