۶.۱۰.۹۳

در ترکیه هر روز ، سالگرد گرامی‌ داشت قربانیان این یا آن کشتار است!! دستگیری صد‌ها نفر از طرف وزارت اطلاعات ترکیه در مراسم "سالگرد کشتار هزاران کرد"


در کشور جعلی ترکیه که از ابتدای تاریخ بوجود آمدنش، با کشتار مردم بومی این سرزمین، یعنی‌ میلیون‌ها مسیحی‌، آشوری، زرتشتی و کرد‌های ایرانی‌ تبار در صد سال پیش صورت گرفت و این بخش از سرزمین ایران از کشورمان جدا شد و به دست قبایل وحشی ترک سپرده شد، تا برای انگلیس‌ها در جنگ جهانی‌ اول بجنگند، و برای جایگزینی آنان میلیونها انسان بیگناه این سرزمین کشتار و قتل‌عام و قربانی شدند، ( یک تاریخ جعلی هم برایش نوشتند که تا سال فتنه ۵۷ در هیچ کتاب تاریخی‌ در دنیا وجود خارجی‌ نداشت و تازهٔ بعد از فتنه ۵۷ که کشور به دست ترک‌ها افتاد، تاریخ مسخره عثمانی را برایش نوشتند، امروز هم آثار باستنی ایرانی‌‌ها که در آنجا بدست میاید و ساخت و ساز‌های نیاکان ایرانی‌ موجود در آنجا به نام آنها زده میشود! و از اینجا و آنجا دزدیده و وحشی‌های ولگرد بیابان نشین را صاحب هویت جعلی ساختند!) تا به امروز که این کشتار‌ها و قتل‌عام‌های دست جمعی هنوز ادامه دارد، هر روز هم که سالگرد یک قتل عام گرامی‌ داشته شود، باز هم روز‌های سال کم میاید!

در همین راستا ، در مراسم "سالگرد کشتار هزاران کرد" در نوار مرزی جنوب شرقی‌ ترکیه و استان‌های کردی که سال ۲۰۱۱، توسط نیروی هوایی ارتش فاشیست ناتو، زیر پرچم خون رنگ ترکیه صورت گرفت و در طی‌ آن صد‌ها زن و کودک کرد بیگناه و غیر نظامی کشته شدند، هزاران دانشجو در استانبول تظاهرات کردند که نیروهای امنیتی صد‌ها نفر از آنان را دستگیر و به مکان نامعلومی منتقل کردند.

در جریان حمله هوایی جنگنده‌های ارتش ترکیه در ۲۸ دسامبر ۲۰۱۱ در منطقه اولودره واقع در استان شرناک صد‌ها تن از ساکنان این منطقه کشته شدند. قربانیان در حال سفر به روستاهای خود در این منطقه از شهرهای شمالی عراق بودند که جنگنده‌های ترکیه آن‌ها را بمباران کردند. بعدا ارتش ترکیه اعلام کرد که فرماندهان نظامی گمان بردند که این افراد غیرنظامی، شبه نظامیان حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) بودند!!!
بنا به گزارش‌های خبرگزاری ها، در خبر کشتار روستای کردی «اولودره»، اعلام شد که کشته شدگان بین ۱۶ تا ۲۰ سال بودند و اثر سوختگی بر اجساد نشان دهند این است که نیروهای ناتو زیر پرچم ترکیه، از مواد شیمیای آتش افزا برای کشتار بچه‌های روستائیان کرد استفاده کرده‌اند.


در پی وقوع درگیری هایی میان گروه‌های دانشجویی، نیروهای امنیتی ترکیه از بازداشت ۱۶۷ دانشجو خبر دادند. در همین حال، راهپیمایی دانشجویان برای بزرگداشت سالگرد حملات هوایی «اولودره» که در جریان آن صد‌ها تن در جنوب شرق ترکیه کشته شدند، به خشونت کشیده شد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه تودی زمان، پلیس ترکیه همچنین برای متفرق کردن دانشجویانی که در دانشگاه «قاضی» آنکارا از گاز اشک آور ( و روش‌های فاشیستی و وحشیانه ترکی‌ ) استفاده کرد.






درگیری‌ها در دانشگاه «سوتچوامام» در قهرمان ماراش روز چهارشنبه آغاز شد و تا پنج شنبه نیز ادامه یافت. این درگیری زمانی آغاز شد که گروهی از دانشجویان به «یوکسل تکین»، از دانشجویان دپارتمان اقتصاد این دانشگاه توهین کردند. پلیس که برای متفرق کردن دانشجویان به محل اعزام شده بود از گاز اشک آور و آب پرفشار استفاده کرد.

دو گروه دیگر از دانشجویان نیز برای حضور در این درگیری به دپارتمان علوم اقتصادی این دانشگاه وارد شده و اقدام به شکستن پنجره‌های ساختمان و آسیب رساندن به املاک این محوطه دانشگاهی کردند. پلیس با بررسی دوربین‌های مدار بسته به تعیین هویت دانشجویان خاطی پرداخته و صد‌ها نفر از آن‌ها را دستگیر کرد. دانشجویان پس از بازجویی توسط پلیس تحت بررسی‌های پزشکی!!قرار گرفتند. ( شیشه و باطوم و ابزار دیگری که در آنها فرو رفته بود توسط پزشکان بیرون کشیده شد) اقدامات امنیتی نیز در محوطه این دانشگاه شدت یافته است.

در یک درگیری دیگر گروه هایی از دانشجویان در دانشگاه قاضی آنکارا با یکدیگر درگیر شدند و پلیس ضد شورش برای متفرق کردن آن‌ها از گاز اشک آور استفاده کرد.

در استان آدانا نیز صد‌ها دانشجو در دانشگاه «چوکوروا» در محوطه دانشگاه برای بزرگداشت مراسم سالگرد حملات هوایی «اولودره» که در جریان آن صد‌ها کرد در جنوب شرق ترکیه کشته شدند به راهپیمایی پرداختند. یک گروه دیگر از دانشجویان به این راهپیمایان با سنگ و چوب حمله ور شدند. دانشجویان چپگرا به کتابخانه دانشگاه حمله کرده و برخی از دانشجویان این دانشگاه را در آن محبوس کردند.

پلیس ضدشورش ترکیه برای متفرق کردن این گروه‌های دانشجویی از گاز اشک آور استفاده کرده و ۱۰۰ تن از آن‌ها را دستگیر کرد. فکری آکتاش، معاون رئیس پلیس استان آدانا نیز در جریان این درگیری و در پی اصابت سنگ به پشت سرش مجروح شد و هم اکنون در بیماریستان به سر می برد.

در دانشگاه «بینگل» واقع در جنوب شرق استانی با همین نام پلیس در راهپیمایی که برای بزرگداشت همان مراسم برگزار شده بود مداخله کرد. شاخه حزب مردم دموکراتیک استان بینگل بیانیه‌ای را در اعتراض به بازداشت‌های دانشجویان توسط پلیس منتشر کرد و در آن این درگیری‌ها را محکوم و اعلام کرد: چند نفر از اعضای این حزب نیز در میان بازداشتی‌ها هستند.

پس از انتشار این بیانیه گروهی از نیروهای امنیتی تلاش کردند تا دانشجویان معترض را متفرق کنند و دانشجویان با پرتاب سنگ به سمت افسران پاسخ دادند. پلیس نیز از گاز اشک آور استفاده کرد.







هیچ نظری موجود نیست: