۱۳.۳.۹۲

مد بهاری زنان ایران، مدل‌های رنگی و شاد برای سال ۹۲


مهدیه کیانی طراح لباس برند «ماهیدا» در ایران به دویچه وله می‌گوید: «علیرغم محدودیت‌های موجود در ایران اما طراحی لباس تازه در حال شکوفا شدن است و طراحان لباس به عنوان یک فرد موثر در عرصه مشاغل اجتماعی مطرح می‌شوند». 


مهدیه کیانی می‌گوید با وجود آن‌که در کنکور سراسری ایران رتبه ۴۲ را به‌دست آورده و حق انتخاب رشته‌های متنوع دانشگاهی را داشته است، ترجیح داده علاقه خود یعنی طراحی لباس را دنبال کند. او در رشته طراحی لباس در ایران تحصیل کرده است.به گفته مهدیه کیانی نوع لباس بیش از گذشته در ایران اهمیت پیدا کرده است.
در سال‌های گذشته برندهای مختلفی از لباس‌های زنانه و مردانه در ایران به‌وجود آمده‌ است. طراح لباس برند «ماهیدا» می‌گوید امسال با توجه به افزایش قیمت ارز، استقبال از لباس‌های تولید شده در داخل ایران بیشتر شده است.
مهدیه کیانی می‌گوید سعی کرده در طراحی لباس‌هایش از طراحان بزرگ دنیا الهام بگیرم. او می‌افزاید: «سعی می‌کنم کمی از طراحان بزرگ الهام بگیرم. مثل این که چه رنگ‌هایی را استفاده می‌کنند یا امسال به چه چیزی بیشتر توجه کرده‌اند. با توجه به این‌که حوزه‌ آن‌ها بیشتر لباس است و حوزه‌ی ما بیشتر مانتوست، تغییراتی که لازم است را انجام می‌دهیم».
به گفته مهدیه کیانی امسال نیز بسیاری از طراحان لباس دنیا از رنگ نارنجی استفاده کرده‌اند. او می‌گوید: «امسال هم خیلی رنگین مد است. مثلا اینجا از طرح‌هایی که تکه تکه است خیلی استفاده می‌کنند».
مهدیه کیانی: «امسال هم طرح‌هایی که خیلی از طراحان بزرگ دنیا زده‌اند، هم‌چون پارسال از رنگ نارنجی استفاده کرده‌اند. ما هم پارسال از رنگ نارنجی در طرح‌هایمان استفاده کردیم به همراه سبز و آبی روشن».
مهدیه کیانی از علاقه‌اش به الهام گرفتن از لباس سایر ملل مثل لباس ژاپنی یا لباس سنتی آفریقایی در طراحی لباس می‌گوید.
این برند در حال حاضر تنها لباس زنانه طراحی و تولید می‌کند. مهدیه کیانی می‌گوید: «می‌خواستم وارد لباس مردانه هم بشویم، اما فعلا هنوز نتوانسته‌ایم. ترجیح دادم که فعلا انجام ندهم و در حوزه‌ی لباس زنانه بمانم».
مهدیه کیانی در برابر این پرسش که پارچه مورد استفاده برای تولید لباس‌ها ایرانی است یا وارداتی، پاسخ می‌دهد: «برعکس گذشته که نساجی ایران خیلی پیشرفته بود و حرفی برای گفتن داشت، الان دیگر این طور نیست. فرضا یکسری کارخانه هم که در مازندران بودند، الان دیگر بسته شده‌اند ».
به گفته طراح این برند، اکثر پارچه‌های موجود در بازار ایران وارداتی هستند و اکثرا از کشور هند وارد شده‌اند. مهدیه کیانی ادامه می‌دهد: «من هم مجبورم از پارچه‌های بازار استفاده کنم و به جای دیگری دسترسی ندارم. البته اگر مسافرت بروم، با خودم پارچه می‌آورم ولی اگر به مسافرت نروم، باید از همین پارچه‌هایی که این‌جا موجود است استفاده کنم. ما هم نمی‌توانیم بگوییم پارچه‌ای را که دوست داریم برای‌مان ببافند».
طراح برند ««ماهیدا» ادامه می‌‌دهد مخاطبان لباس‌هایش گروه سنی بین ۲۰ تا ۴۰ ساله است. او می‌گوید در طرح‌ لباس‌هایش نوآوری می‌کند تا طرح‌ها جدید باشد اما در مورد رنگ مجبور است برخی مواقع نرمش به خرج دهد و به علاقه بازار هم توجه کند.
به گفته طراح برند ««ماهیدا» استقبال زنان ایرانی از رنگ‌های محتاط بیشتر است. او می‌گوید: «خیلی‌ها هستند که مثلا رنگ‌های جیغ هم‌‌چون قرمز یا زرد می‌پوشند ولی تعدادشان کم است. فرضا ۸۰ درصد خانم‌ها سمت یک کار کرم ‌ـ قهوه‌ای می‌روند».
طراح برند ««ماهیدا» ادامه می‌‌دهد مخاطبان لباس‌هایش گروه سنی بین ۲۰ تا ۴۰ ساله است. او می‌گوید در طرح‌ لباس‌هایش نوآوری می‌کند تا طرح‌ها جدید باشد اما در مورد رنگ مجبور است برخی مواقع نرمش به خرج دهد و به علاقه بازار هم توجه کند.




















هیچ نظری موجود نیست: