۲۹.۱۰.۹۱

جایگزینی، انرژی باد و خورشید به جای انرژی رادیو اکتیو در ژاپن


تجربیات تلخ ژاپنی‌ها در نشت مواد رادیواکتیو از نیروگاه‌های اتمی، این کشور را بر آن داشته تا به انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک روی بیاورد و بزرگ‌ترین مزرعه بادی ساحلی جهان را احداث کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، کلنگ ساخت این مزرعه بادی جولای امسال به زمین زده می شود و تا سال ۲۰۲۰ ساخت آن به اتمام خواهد رسید.

این نیروگاه با ۱۴۳ توربین بادی در زمینی به مساحت ۱۶ کیلومتر در ساحل فوکوشیما ساخته می شود؛ همان شهری که راکتور هسته‌ای داییچی در آن واقع است و زلزله و سونامی مارس ۲۰۱۱ به آن آسیب جدی وارد کرد.

این مزرعه بادی که وقتی تکمیل شود یک گیگاوات برق تولید خواهد کرد، بخشی از برنامه ملی ژاپن برای افزایش منابع انرژی‌های تجدید پذیر پس از خاموش کردن ۵۴ راکتور هسته‌ای این کشور پس از زلزله ۲۰۱۱ است.

این پروژه همچنین بخشی از برنامه فوکوشیما برای خودکفایی کامل این شهر در زمینه انرژی تا سال ۲۰۴۰ است. بر اساس این برنامه فوکوشیما تا سال ۲۰۴۰ باید انرژی مورد نیاز خود را فقط از منابع تجدید پذیر تامین کند.

این شهر همچنین در آستانه ساخت بزرگ‌ترین پارک انرژی خورشیدی در ژاپن است.

در حال حاضر ۱۴۰ توربین بادی در مزرعه بادی Greater Gabbard در سواحل سافولک انگلیس- بزرگ‌ترین مزرعه بادی جهان- ۵۰۴ مگاوات برق تولید می کند. اما مزرعه بادی ژاپنی قرار است از این میزان فراتر رفته و یک گیگا وات برق تولید کند.

هیچ نظری موجود نیست: