۸.۱.۹۴

ترسم نرسی به کعبه‌ ای عربستانی، کین ره که تو میروی به ترکستان است! به نام اعراب، به کام غربی ها!! تحلیلی به بهانه حمله وحشیانه غربی‌ها به یمن زیر پرچم اعراب!


صدای روسیه می‌نویسد:
با اینکه عربستان سعودی می داند که حمله به یمن طبق قوانین بین المللی تجاوز آشکار به یک کشور مستقل به حساب می آید و غیر قانونی است و این جنگ ممکن است منجر به نابودی عربستان گردد اما با "پشتیبانی " (حمایت ضمنی!) غرب دست به این کار زد!

جای تاسف است که یورش صدام حسین به کویت که آن هم با "پشتیبانی " ایالات متحده بود درس عبرتی برای عرب‌ها نشد! ( عرب کی‌ چیز یاد گرفته که این بار دومش باشد!! )


به هر حال میلیارد ها دلار تسلیحاتی که غربی‌ها به عرب‌های حوزه خلیج فارس فروخته اند یک غرور پوشالی به وجود آورده که جایی باید تخلیه گردد. ( و یا مثلا این عرب احمق که نفت را میفروشد و به جای آن سلاح میخرد، روزی از آقای غرب میپرسد: " خرید این همه سلاح و تجهیزات نظامی آخر به چه درد من میخورد؟؟" اینجاست که آقای غرب برای اینکه در جواب کم نیاورده و با قیافه منگل‌ها مات نماند، دست عرب بازیچهٔ را اینجوری تو پوست گردو گذاشته و حالیش می‌کند که اگر اینها را نداشتی نمیتوانستی در منطقه زورگوئی کنی‌ و با کشتن مردم بیگناه و تجاوز به یک کشور مستقل ، خودت را مطرح سازی!! و در واقع همه این داستان‌ها بخاطر چشم و ابروی دوست داشتنی پول صورت می‌گیرد و بمنظور بردن و چپاول اموال و منابع مادی و معنوی آسیای مرکزی و یا ایران بزرگ است.)

بر کسی پوشیده نیست آنچه در رسانه‌های عربی و غربی از وضعیت عموم مردم در کشورهای عربی منعکس می گردد با واقعیت ۱۸۰ درجه تفاوت دارد. من طی تماس‌های تلفنی با تعداد زیادی از دوستان در کشورهای مختلف عربی (بویژه همپیمان با عربستان در این عملیات) وضعیت را در این کشورها جویا شدم. در حال حاضر سوال‌های مختلفی ذهن ملت‌های عرب را مشغول خود کرده که نمونه‌های زیر مشتی از خروار است :
 

— اگر کشورهای عربی توانایی گردهم آمدن و حمایت از عرب‌ها را داشتند چرا برای حمایت از ملت فلسطین که هم عرب است و هم سنی وارد عمل نشدند؟ جامعه عرب کجا بود؟

— اگر هدف حمایت از دولت شرعی یک کشور عربی می باشد پس چرا عرب‌ها برای حمایت از بشار اسد در سوریه یا معمر القذافی در لیبی و یا بن علی در تونس و یا مبارک و مرسی در مصر ویا… وارد عمل نشدند؟ پس چرا به روسیه در مورد حمایت از رئیس جمهوری قبلی قانونی اوکراین "ویکتور یاناکویچ" و خواسته مردم روس تبار این کشور انتقاد می شود و روسیه تحریم می گردد.

— اگر بنا به حمایت از منافع ملی می باشد پس همه کشورهای جهان حق دارند برای حمایت منافع ملی خود به کشورهای همسایه حمله کنند. پس سازمان ملل چه کاره است؟


— اگر عبدربه منصور هادی رئیس جمهور شرعی ومورد حمایت مردم یمن است پس چگونه است که هیچ کس در یمن حاضر نیست از او حمایت کند و وی مدام در حال فرار می باشد؟ مگر در سوریه برخی ادعا نکردند که مردم بشار اسد را نمی خواهند ولی دیدیم که هم ارتش هم مردم دور او جمع شدند و وی در مملکت خود ایستادگی کرد و فرار نکرد؟ رئیس جمهوری که شجاعت ندارد در مملکت خود بایستد و از خودش دفاع کند آیا می تواند از حق و حقوق ملت دفاع کند؟

— چه توقعی از مردم یمن است وقتی می بینند در حالی که خود در فلاکت بار‌ترین شرایط زندگی می کنند فردی که ادعای ریاست جمهوری دارد در کاخ‌های کشورهای دیگر خوش می گذراند و تقاضای بمباران مردم خود را می کند و بعد قبول کنند وی رئیس جمهوری بماند؟

— چرا عرب‌های بد بخت باید هزینه ماجراجویی و حمایت از عرب‌های ثروتمند که هیچ وقت به فکر آنها نبودند را بپردازند.
به هر حال این سوال‌ها و ده‌ها سوال دیگر در ذهن ملت‌های عرب وجود دارد که فعلا رسانه‌های مختلف عربی تلاش دارند به آنها پاسخ دهند.

کل رسانه‌های کشورهای عربی وابسته به غرب و نوکران بیچاره هیچکاره موسوم به ائتلاف عربستان در حال حاضر فعالیت خود را بر محور اتحاد عرب‌ها برای مقابله با نفوذ ایران در منطقه و شیعیان در یمن و خطر حوثی‌ها بر امنیت عربستان سعودی متمرکز کرده اند اما آیا واقعیت امر همین است؟

۱ — آنهایی که به اوضاع درونی یمن اشراف دارند می دانند که عربستان سعودی چندین بار حد اقل سه بار در قرن اخیر تلاش کرد یمن را تصرف کند و هیچ وقت موفق نشد و هیچ وقت هم دلیل حمایت ایران نبود بلکه اطماع عربستان نسبت به خاک یمن بود. در حال حاضر هم سه استان یمن در اشغال عربستان می باشد و برای اینکه یمنی‌ها هیچ وقت به دنبال برگرداندن این استان‌های حاصل خیز نباشند با نیرنگ‌های مختلف اوضاع این کشور را بهم می ریخته و تلاش داشته همیشه روسای جمهوری این کشور عوامل عربستان باشند.

۲ — اتحادیه اروپا می خواهد بر یمن تسلط داشته باشد اما به دلیل اینکه شرایط یمن به آنها این اجازه را نمی داد و نمی خواهد خود مستقیم وارد عمل شود عربستان و دیگر نوکر‌ها را جلو انداخته و خود پشت صحنه اداره امور را در اختیار دارد. در نهایت اگر هم سربازی کشته شود سرباز آنها نیست و اگر هم عربستان یمن را اشغال کند در واقع یمن در اشغال آنها خواهد بود. عربستانی‌ها و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس توانایی استفاده از حجم بالایی از تسلیحات پیشرفته‌ای که در اختیار دارند را ندارند و وابسته به افسران غربی (بویژه انگلیسی‌، فرانسوی، آلمانی‌ ) در این زمینه می باشند. و در صورت استفاده از این تسلیحات بر علیه عرب‌های یمنی قطعا فضای عمومی منفی بر علیه آنها تحریک خواهد شد.

۳ — به دلیل احتمال به توافق رسیدن ایران با ۵+۱ بر سر مساله هسته‌ای و ناکامی عربستان و اسرائیل در برپایی یک جنگ جدید در خاور میانه و کشاندن پای ایالات متحده به این جنگ، عربستان تلاش دارد به هر شکل ممکن اوضاع منطقه را به هم بریزد و از این طریق ایرانی‌ها را تحریک کند تا بلکه وارد جنگ شوند و و کشورهای دیگر در شرایط واقعیت پیش آمده قراردهد وتوافق را بهم بزند.

۴ — وادار کردن عوامل و کشورهای باج بگیر از عربستان به مشارکت در ائتلاف برای ارزشیابی درصد وفاداری آنها به این کشور. ( مثلا ترک خر سؤ استفاده چی‌ مانند عردوغان دیکتاتور ترکیه و رهبر گروه تروریستی داعش، و قاتل زنان و کودکان کرد، از فرصت پیش آمده نهایت سؤ استفاده را کرده با بیان حمایت ایران از داعش!! باورت می‌شه گفته: حمایت ایران از داعش!!!! یعنی‌‌ای ترک خر، این همه جوان ایرانی‌ در راه پاک سازی منطقه از این غده سرطانی که تو ترک خر ساختی دارند کشته می‌شوند، اونوقت ترک وقیح خودش را مضحکه کرده و میگه حمایت ایران از داعش!!، گابل گبول نیست!!! و در حالی‌ که خودش کشور‌های همسایه و تاریخ آنان را از بین برده، ومالشان را چپاول کرده و می‌کند، شهر‌هایشان را اشغال کرده، از جاه‌طلبی ایران دم میزند!!!)

۵ — عربستان سعودی با این کار خود می خواهد به جهان بگوید توانایی هایی دارد که نباید نادیده گرفته شود و لذا در مسایل بین المللی باید مورد مشورت قرار گیرد و نباید کنار گذاشته شود. در واقع عربستانی‌ها و ترک‌های منزوی شده که حتی اجازه سفیر داشتن در کشور‌ها را هم ندارند، و فقط آخوند احمق آنان را تحویل می‌گیرد! ترس و دلهره آن را دارد که توافقاتی پشت پرده میان ایران و ایالات متحده و غرب از یک سو و ایران و روسیه و چین از سوی دیگر انجام شده باشد که در آن نقش عربستان کمرنگ شود و ایران نقش جدیدی در خاورمیانه بازی کند.

۶ — عربستانی‌ها همیشه ترس و واهمه این را دارند که انقلاب‌های ملت‌ها در دیگر کشورهای عربی به این کشور منتقل گردد و یکی از دلایل حمایت آنها اگر جنگ‌های مختلف در کشورهای عربی دیگر دور نگاه داشتن خطر از سرزمین خود بود. در این راستا آنها با دخالت در بحرین انقلاب مردم این کشور را سرکوب کردند و در یمن نیز نمی خواهند انقلاب مردم یمن به نتیجه برسد تا عبرتی شود برای داخلی ها.

۷ — اگر فقط شیعیان حوثی در یمن شورش کرده بودند که سنی‌های این کشور به دلیل کثرت عددی و قبیله‌ای توانایی ایستادن در مقابل آنها را داشتند اما سنی‌ها و حتی گروه‌های حزبی غیر مذهبی و ارتش هم با آنها همپیمان هستند و این انقلاب را به یک انقلاب فراجناحی و فرامذهبی تبدیل کرده و این مساله خطر بزرگی برای همسایه شمالی یمن یعنی عربستان به حساب می آید. چرا که با همه تلاش‌هایش نتوانست جنگ یمن را به جنگ شیعه و سنی تبدیل کند.

۸ — با حمله ارتش و بسیج مردمی به عدن همه نقشه‌های عربستان برای تقسیم یمن و راه انداختن جنگ داخلی در این کشور نقش بر آب شد و مجبور بود که یک واکنش سریع نشان دهد.

اما در مورد ایران باید گفت:
۱ — عرب‌ها در جنگ تلاش می کنند با رجز خوانی طرف مقابل را به جنگ بکشانند اما ایرانی‌ها که به شرایط فوق واقف هستند قطعا مستقیم وارد درگیری نخواهند شد.

۲ — به نظر ایرانی‌ها مردم یمن به صورت تاریخی نشان داده اند که توانایی مقابله با عربستانی‌ها را دارند و ورود عربستان به درگیری‌های یمن منجر به تضعیف آنها خواهد شد پس بهتر است کنار بنشینند و تماشا کنند.

۳ — ایرانی‌ها سیاست مداران کهنه کاری هستند و مبنای سیاست آنها کشاندن طرف مقابل به کشمکش‌های فرسایشی طولانی مدت است لذا طبق عرف سیستماتیک عملکرد خود در سوریه و عراق از انقلاب یمن حمایت خواهند کرد و هر گونه حمایتی که در چنته دارند در اختیار مردم یمن قرار خواهند داد تا دشمنشان وارد جنگ فرسایشی گردد. ولی همانگونه که قبلا گفتم کار را به خود مردم یمن خواهند سپرد.

۴ — به نظر ایرانی‌ها ورود عربستان به این جنگ خیلی راحت بود اما خروج از آن خیلی سخت است و ممکن است عربستان چندین سال درگیر آن گردد. اشتباهی استراتژیک که ایرانی‌ها در خواب و خیال هم باور نداشتند عربستانی‌ها در دام آن بیافتند.

۵ — حملات هوایی به هیچ وجه نمی تواند نتیجه بخش باشد کما اینکه هم در عراق و هم در خود یمن شاهد آن بودیم که غرب نتوانست هیچ نتیجه‌ای بگیرد. برای نتیجه گرفتن باید وارد عملیات نظامی زمینی شد که در واقع ایرانی‌ها آرزو دارند عربستانی‌ها در این اشتباه استراتژیک دوم هم بیافتند و کارشان تمام شود چرا که آنوقت بزرگترین دشمن آنها در منطقه در باتلاق گیر خواهد کرد. ایالات متحده با آن همه توانمندی‌های نظامی خود از ورود به یمن پرهیز کرد چون می دانست باتلاق یمن از افغانستان و عراق به مراتب بد تر و خطرناک تر است.

۶ — کشورهایی که حامی عربستان در این جنگ هستند به دو گروه تقسیم می شوند. گروهی که مثل امارات — کویت — قطر و بحرین هیچ توانمندی عملیاتی قابل ذکری ندارند و فقط به دلیل ترس از برادر بزرگتر همراهی می کنند. و کشورهایی که مثل مصر — پاکستان — ترکیه و سودان به طمع باج گیری‌های مالی سنگین از عربستان وارد این ائتلاف شده اند و در موضع گیری‌های اخیر آنها شاهد آن بودیم که اینان فعلا در حال بررسی حجم باجی هستند که می توانند از عربستان دریافت کنند تا عملا وارد ائتلاف گردند. این نوع ائتلاف در واقع منجر به خشکاندن خزانه عربستان خواهد گشت و فعلا هر کدام این کشورها مترصد هستند که مطلع گردند طرف دیگر برای ورود به ائتلاف چقدر دریافت کرده تا آنها مبالغ بالاتری دریافت کنند. یعنی برای ایران از این بهتر دیگر نمی شد هر چه قدر منابع مالی عربستان و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس ضعیف تر گردد به نفع ایران خواهد بود.

۷ — این درگیری‌ها منجر به بالا رفتن قیمت‌های نفت در جهان خواهد شد به دلیل اینکه احتمال زیاد دارد در صورت ادامه این روند یمنی‌ها کشتی‌های نفتی و منابع اقتصادی عربستان و کشورهای همپیمان آن را مورد هدف قرار دهند و باب المندب را برای رفت و آمد کشتی‌های ائتلاف عربستان ببندند امری که خواه نا خواه به نفع ایران و روسیه و دیگر کشورهای صادر کننده نفت خواهد بود چرا که خریداران به سمت خرید نفت از منابع قابل اطمینان تر خواهند رفت.

۸ — برخی کارشناسان در ایران اعتقاد دارند که این یک نقشه آمریکایی است و می خواهند طبق روند قبلی ، و همانطوری که از شر برخی یارانی که وبال گردن آنها شده بودند (مثل شاه فقید ایران، آن خدا بیامرز که بعد از جنگ جهانی‌ دوم و نابودی ایران توسط ‌اروپایی ها، چه در زمان قاجار‌های دست نشانده و چه در ضمن جنگ جهانی‌ دوم، چاره‌ای جز همکاری با این اهریمنان را نداشت — صدام حسین — حسنی مبارک و…) خلاص شدند الآن هم نوبت عربستان رسیده و به همین دلیل عربستان سعودی را به این سمت روانه کردند.

۹ — اختلافاتی که میان اعضای این ائتلاف در خصوص حمایت از سلفی گری سنی عربستانی — یا اخوان المسلمین ترکی و قطری و یا سکولاریسم مصری و اردنی وجود دارد و کاملا با هم در تضاد هستند همبستگی ائتلاف را به صورت کوتاه مدت وابسته به پولهای عربستان خواهد نمود اما در طولانی مدت همکاری میان اینان خیلی سخت است.

به همین دلیل ایرانی‌ها با توجه به موارد اشاره شده در بالا اعتقاد دارند ادامه روند دخالت عربستان سعودی در یمن در طولانی مدت به ضرر سعودی‌ها و به نفع ایران خواهد بود و اگر دیگران دخالت نکنند و عربستان را از این ماجراجویی نجات ندهند همانگونه که دخالت‌های ایالات متحده در افغانستان و عراق در نهایت به نفع ایران تمام شد و دو همسایه دشمن (طالبان و صدام) به کمک‌های غیبی از میان رفتند این یکی دشمن ایران هم با همان کمک‌های غیبی از صحنه خاور میانه خارج خواهد شد. ( و پس از آن می‌رویم که دست غیبی را در پشت کثیفترین دشمن مردم ایران قرار دهیم!)

هیچ نظری موجود نیست: